Türkiye Haber Girişi : 22 Temmuz 2017 19:15

'Mehmetçik' yaz 2582'ye gönder

'Mehmetçik' yaz 2582'ye gönder
'Mehmetçik' yazıp SMS yolu ile 2582'ye gönderenler, TSK Mehmetçik Vakfı'na 10 TL bağışta bulunmuş oluyor.
Erzurumajans-'Mehmetçik' yazıp SMS yolu ile 2582'ye gönderenler, TSK Mehmetçik Vakfı'na 10 TL bağışta bulunmuş oluyor.

TSK Mehmetçik Vakfı'na, anlaşmalı bankalardan herhangi bir ücret ödemeksizin bağış yapabilmenin yanı sıra vakfın internet sitesinden online olarak bağış kabul ediliyor. Ayrıca, temsilcilikler ile vakfa ait şirketler de nakit veya kredi kartı ile makbuz karşılığı bağış kabul ediyor. Bu yöntemlere ek olarak 'Mehmetçik' yazıp SMS yolu ile 2582'ye mesaj atanlar, TSK Mehmetçik Vakfına 10 TL bağışta bulunmuş oluyor. 

Konuyla ilgili, TSK Mehmetçik Vakfı Erzurum Temsilcisi Emekli Albay Sabri Topdağı, yapılacak bağışlarla ilgili olarak şunları söyledi:

"Arzu eden vatandaşlarımız, Türkcell, Vodafone, operatörlerine ait faturalı telefonlardan 2582'ye MEHMETÇİK yazıp kısa mesaj (SMS) göndererek Mehmetçik Vakfına 10 TL bağışta bulunabilirler. Şehit/ vefat Mehmetçikler için yapılan ölüm yardımının yanı sıra Gazi ve malul Mehmetçiklere de maluliyet yardımı ile aylık bakım yardımı yapılmaktadır. Bu Mehmetçiklerimizin çocuklarına 18 yaşına kadar aylık 500 TL, öğrenime devam edenlere lise düzeyinde 660 TL, üniversite (Yüksek lisans dahil) düzeyinde 800 TL aylık yardım yapılmaktadır. Şu ana kadar 3 bin 617 Mehmetçik çocuğuna yardım yapılmış ve 1122 Mehmetçik çocuğuna yardıma devam edilmektedir. Bu çocuklara aylık yapılan yardım miktarı 740 bin TL'dir. Yardım almaya devam eden 7 bin 688 Gazi/malul Mehmetçik ile birlikte vakfın yaptığı yardımların miktarı aylık olarak 6 milyon 900 bin TL'dir. Ayrıntılı bilgiler vakfın internet sitesinde (http://www.mehmetcik.org.tr) yer almaktadır."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.