Teknoloji Haber Girişi : 13 Mart 2015 20:15

'Erzurum için bir projem var'

'Erzurum için bir projem var'
Bilim ve Teknoloji Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Erzurum için bir projem var" yarışmasının proje sahipleri ödüllerine kavuştu.
Erzurumajans-Bilim ve Teknoloji Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Erzurum için bir projem var" yarışmasının proje sahipleri ödüllerine kavuştu.

Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen törenle yarışmaya gönderilen 5 projenin sahipleri ödüllerini aldı. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'nın işbirliği sonucu düzenlenen "Erzurum için bir projem var" yarışması 8-14 Mart Bilim ve Teknoloji Haftası etkinlikleri kapsamında yapıldı. Törene, İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, Erzurum Teknik Üniversitesi Genel Sekreteri Prof. Dr. Bayram Şahin, Atatürk Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Elektrik Elektronik Öğretmeni Zahir Akkuş, Nevzat Karabağ Anadolu Öğretmen Lisesi Kimya öğretmeni Fatih Akçalı, İbrahim Hakkı Fen Lisesi Biyoloji Öğretmeni Mehmet Yıldız, İl Müdürü Şube Müdürü Mehmet Selim Ulutaş katıldı. Erzurum Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Hacı İbrahim Buğdaycı törende yaptığı konuşmada " Görevimiz yeni nesillerin var olan bilgilerle yetinmeyerek araştırma ve geliştirme odaklı düşüncelerine öncülük edilmesi bizler bu uygulama ile gençlerimizin daha iyilerin var olduğuna inançlarının artmasını ve üretmelerini hedefledik. Bundan sonra da bu tür yarışmalara öncülük edeceğiz, bunun bilinmesi gerekmektedir. Gençlerimizin üretme ve bu tür yarışmalara katılma hedeflerinin giderek artacağına inanıyoruz. Başarılarının devamını diliyorum. "dedi. Lise ve dengi okullar arasında düzenlenen törende Birincilik ödülü Selim Saklı olmak üzere, Merve Revda Yazıcı, Zeynep Bağrıyanık, Ebubekir Yağcı, Mustafa Alperen Öncü ödül aldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.