Kültür-Sanat Haber Girişi : 12 Ekim 2017 11:30

'Anadolu Mektebi Yazar Okumaları' projesi Erzurum'da da start verdi

'Anadolu Mektebi Yazar Okumaları' projesi Erzurum'da da start verdi
Milli Eğitim Bakanlığı'nın destekleri ile ülkemizde 28 ilde Tarım Eski Bakanı Profesör Dr Sami Güçlü liderliğinde devam eden 'Anadolu Mektebi Yazar Okumaları' projesi Erzurum'da da start verdi.
Erzurumajans-Milli Eğitim Bakanlığı'nın destekleri ile ülkemizde 28 ilde Tarım Eski Bakanı Profesör Dr Sami Güçlü liderliğinde devam eden 'Anadolu Mektebi Yazar Okumaları' projesi Erzurum'da da start verdi.

Erzurum İl Koordinatörlüğünü Öğretmenevi ve ASO Müdürü Abdullah Nehir'in üstlendiği projede 25 Üniversite Öğrencisi ile 'Nurettin Topçu' okumaları yapılacak.

Abdullah Nehir Programın hedefinin Anadolu irfanına büyük katkıları olan muallim Nurettin Topçu'nun gençlere tanıtmak olduğunu söyledi.

Nehir şöyle dedi: "Program ile Topçu'nun kitaplarının okunması ve okumalar sonunda öğrencilerce belirlenecek konularda hazırlanılacak çalışmalar ile panel türü programlar yapılması hedefleniyor.

Program için kitap desteği Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanıyor. İrfan hayatımıza desteklerinden dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederiz. Ayrıca ileriki haftalarda bir lise grubu ile 'Mustafa Kutlu' okumalarına başlanacak."
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.