Erzurum Haber Girişi : 05 Nisan 2018 13:24

35 Yıllık haber delil sayıldı

35 Yıllık haber delil sayıldı
İzlenme rekorları kıran Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 35 yıl önce Gazeteci Fikret Dadaş’ın yaptığı bir haber, evladını kaybeden aileye ışık oldu.
Erzurumajans-Taliha ve Zekeriya Er çifti 18 Haziran 1985 yılında Erzurum’da bir bebek sahibi oldular. 10 gün sonra sahte ebe tarafından kaçırılan bebek, o yıllarda gazeteci Fikret Dadaş tarafından haberleştirildi.

Aradan geçen 35 yılda evlatlarına ulaşamayan Er çifti, daha önce bu tür olayları sonuçlandıran Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk oldular. Ailenin en büyük delili ise 35 yıl önce yapılan Tercüman Gazetesi’nde Fikret Dadaş imzası ile çıkan haber kupürü oldu. Günlerdir Türkiye’yi meşgul eden çocuk kaçırma olayında 35 yıl önce yapılan haber resmi belge olarak kabul edildi.

O günkü görgü tanıklarının programı aramaları sayesinde on günlük bebeği kaçıran sahte ebenin robot resmi çizildi. Şimdi her yerde o ebe aranıyor.



Sevda İNCESU/Pusula
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • M.K 01 Ocak 1970 02:00

    MÜGE ANLI BUNU BULURSA İSTANBULA GİDİP ELİNİ ÖPERİM VALLAHA