İlçeler Haber Girişi : 16 Kasım 2017 18:30

34 yıl sonra buluştular

34 yıl sonra buluştular
Oltu İmam Hatip Lisesi 1984-85 eğitim öğretim mezunları 7/A sınıfı öğrencileri 34 yıl aradan sonra İstanbul'da bir araya geldiler.
Erzurumajans-Oltu İmam Hatip Lisesi 1984-85 eğitim öğretim mezunları 7/A sınıfı öğrencileri 34 yıl aradan sonra İstanbul'da bir araya geldiler. 

Organizesini sınıf öğrencilerinden İstanbul'da ikamet eden işletmeci-turizmci Bilal Zengin'in üstlendiği buluşma İstanbul Marmara Oltulular Derneğinde gerçekleştirildi.

Toplantıda komite başkanlığına Bilal Zengin seçilirken bundan sonra her yıl belirlenen bir günde bir araya gelme kararı alındı. Buluşmada öğrenciler 34 yıl öncesine dönerek anılarını tazeledi. Sınıf öğrencilerinden Metin Polat, 2018 yılı içerisinde yapılacak olan buluşma gününün Oltu'da yapılmasını isteyerek sınıf arkadaşlarını Oltu'ya davet etti.

Aralarında işadamı, bürokrat, üst düzey yönetici ve müdürlerinde yer aldığı Oltu İmam Hatip Lisesi 1984-85 7/A sınıfı mezunu öğrenciler seneye Oltu'da buluşma kararı aldı.

2018 yılındaki toplantıya Oltu İmam Hatip Lisesinde görev yapan hocalarını da davet edip bir araya geleceklerini aktaran öğrenciler, ayrıca o dönem hocaları olan Milli Eğitim Müdürü Mustafa Arslan ve Celal Çevik'i de rahmetle yâd ettiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.