Bölge Haber Girişi : 25 Kasım 2009 01:09

3 Temmuz'a FİFA standartlı sahalar!..

3 Temmuz'a FİFA standartlı sahalar!..
Özellikle Universiade için yapılan tesislerin yanı sıra futbolda da Erzurum'a yeni tesisler kazandırdı. Daha önce toprak sahalardan başka tesisi bulunmayan Erzurum, 3 Temmuz Stadyumunun yenilenmesiyle önemli bir spor kompleksine daha kavuşuyor.

2011 Dünya Üniversiteler Arası Kış Oyunları sadece kış sporlarına değil bütün spor branşlarına katkı sağlıyor.

Özellikle Universiade için yapılan tesislerin yanı sıra futbolda da Erzurum’a yeni tesisler kazandırdı. Daha önce toprak sahalardan başka tesisi bulunmayan Erzurum, 3 Temmuz Stadyumunun yenilenmesiyle önemli bir spor kompleksine daha kavuşuyor.

Cemal Gürsel Stadyumu yanında yapılan sentetik futbol sahasından sonra şehrin çeşitli bölgelerinde sentetik sahalar yapıldı. 3 Temmuz Stadyumunda yapılan çalışmalar ile 90×60 metrelik FİFA standartlarına uygun iki sentetik saha daha hizmete girmiş olacak.

3. Temmuz Stadyumunda yaptığı çalışmalar ile amatör futbol camiasından tam destek alan Gençlik Spor İl müdürlüğü yetkilileri, çalışmaların bir an önce tamamlanarak şehirden başarılı sporcular yetiştirilmesi için alt yapı çalışmalarına devam edeceklerini bildirdiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.