Spor Haber Girişi : 13 Mart 2017 21:15

25 Mart Oltuspor, lidere ders verdi

25 Mart Oltuspor, lidere ders verdi
Erzurum 1. Amatör Küme B Grubu'nda mücadele eden 25 Mart Oltuspor, lider Erzurum 1968spor'u 1-0 mağlup ederek rakibine gruptaki ilk yenilgisini tattırdı.
Erzurumajans-Erzurum 1. Amatör Küme B Grubu'nda mücadele eden 25 Mart Oltuspor, lider Erzurum 1968spor'u 1-0 mağlup ederek rakibine gruptaki ilk yenilgisini tattırdı.

Hafta sonu yapılan YGS sınavından dolayı ertelenen ve bugün 13.00'da oynanan maçta iyi bir mücadele sergileyen 25 Mart Oltuspor, mücadeleyi 1-0 tamamladı. Karşılaşmada tek gol, ikinci yarıda 75 dakikada eski bir Erzurum 1968sporlu Hamit Macit'ten geldi.

Bu sonuçla puanını 10'a yükselten Oltuspor gruptaki iddiasını sürdürürken, mücadelede iki takımın da birer golü sayılmadı. Maç sonrası konuşan 25 Mart Oltuspor Kulüp Başkanı Ahmet Zengin, "Bu takımın iskeletini oluşturmak için çabalıyoruz. Öyle zannediyorum ki amacımıza hızla ilerliyoruz. Bu yıl olmasa bile, önümüzdeki yıl bu ligde çok rahat maçlar oynayacağımızı düşünüyorum. Teknik ekibi ve futbolcularımızı kutluyorum" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.