Bölge Haber Girişi : 23 Kasım 2009 13:12

2011 için sözleşmeli personel alınacak!..

2011 için sözleşmeli personel alınacak!..
Erzurum'da yapılacak olan 2011 Dünya Üniversite Kış Oyunları kapsamında tam zamanlı istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel alınacak.

Erzurum Ajans-Erzurum'da yapılacak olan 2011 Dünya Üniversite Kış Oyunları kapsamında tam zamanlı istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel alınacak.

2011 Univerisade Genel Koordinatörlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, 1 makine mühendisi,1 Avukat ve 1 Mimar ile İngilizce bilen 2 Bilgisayar İşletmeni için aranan şartlar şunlar: 657 sayılı Kanun'un 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak, en az 2 yıllık deneyime sahip olmak, fakülte veya yüksekokulların ilgili bölümlerinden mezun olmak,seyahat engeli bulunmamak, oyunlar esnasında sporcu, misafir ve hakemlerle iletişim kurabilecek düzeyde İngilizce dil bilgisine sahip olmak., daha önceki görevleri ile ilgili iyi bir kariyer ve sicile sahip olmak ve görevini gereği gibi yapabilecek sağlık sorunu bulunmamak.

İlgilenenlerin; 2 Aralık Çarşamba 2009 tarihine kadar 2011 Universiade Genel Koordinatörlüğü'nün Erzurum- Çat Yolu üzerindeki Merkez Ofisine şahsen başvurmaları gerekiyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.