Spor Haber Girişi : 06 Ekim 2015 16:15

2 Bin 550 metrede Büyükşehir'in amblemini açtı

2 Bin 550 metrede Büyükşehir'in amblemini açtı
Erzurumlu yamaç paraşütçüsü Ferdal Üneş, Palandöken Dağı'ndan yaptığı atlayışta, 2 bin 550 metrede Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin amblemini açtı.
Erzurumajans-Erzurumlu yamaç paraşütçüsü Ferdal Üneş, Palandöken Dağı'ndan yaptığı atlayışta, 2 bin 550 metre yükseklikte sporun ve sporcunun dostu Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'i temsilen gökyüzünde Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin amblemini açtı.

Sporcu Üneş, Erzurum semalarında çekilen Büyükşehir Belediyesi amblemli fotoğrafını Başkan Mehmet Sekmen'e hediye etti. Üneş, söz konusu atlayışla ilgili yaptığı değerlendirmede, "Doğduğum topraklarda gökyüzünden keşif yaparak bu şehirde sporun da yapılabileceğini göstermek, Başkan Mehmet Sekmen'in sporda oluşturduğu etkiye katkıda bulunmak ve farkındalık oluşturma adına bir atlayış gerçekleştirdim. Gökyüzünde, Büyükşehir Belediyesi flamasıyla çekilen fotoğrafımı Sayın Başkanımız Mehmet Sekmen'e hediye ettim. Uçuşu Palandöken Dağı mevkisindeki Sultan Sazlığı'nda gerçekleştirdim" dedi. Üneş ayrıca, Palandöken Dağı'nın kış sporları için olduğu kadar yamaç paraşütü ve diğer spor branşları için de elverişli olduğunu sözlerine ekledi. Başkan Sekmen de, Erzurum Büyükşehir Belediyesi'ne yaptığı jestten ötürü yamaç paraşütçüsü Ferdal Üneş'e teşekkür ederek, "Erzurum'un sporda en iyi konuma ulaşması adına bir buçuk yılda ulusal ve uluslararası organizasyonlar düzenleyerek şehrimizi sporda Avrupa'nın zirvesine taşımayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Başkan Sekmen, genç paraşütçüye spor hayatında başarılar diledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.