Bölge Haber Girişi : 19 Mayıs 2010 01:31

19 Mayıs'ta 2011 rüzgarı esecek!..

19 Mayıs'ta 2011 rüzgarı esecek!..
Atatürk Üniversitesi Stadyumu'nda gerçekleştirilecek olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenine katılacak tüm öğrenciler 2011 Erzurum Universiade Genel Koordinatörlüğü'nce giydirilecek.

Erzurum Ajans- 19 Mayıs  Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nın Erzurum’daki kutlamalarında 2011 Universiade rüzgarı esecek

2011 Erzurum Dünya Üniversitelarası Kış Oyunları Genel Koordinatörlüğü, kutlamalara 35 öğretmen nezaretinde katılacak çeşitli okullardan 750 öğrenci ile , töreni izleyecek yaklaşık 250 engelli çocuğa tişört ve şapka dağıtacak. Öğrenciler gösterilere bu kıyafetlerle çıkacak.

2011 Universiade açılış ve kapanış törenlerinin yapılacağı Cemal Gürsel Stadyumu onarımda olduğu için 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı bu yıl Atatürk Üniversitesi Stadyumu’nda gerçekleştirilecek. Törene 2011 Universiade Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz da katılacak.

Universiade Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz, 2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları’nda gençlere büyük görevler düştüğünü hatırlatarak, Atatürk’ün gençliğe hediye ettiği bu bayramda gençlerin yanında olacaklarını ve bayramı birlikte kutlayacaklarını ifade etti. Universiade tanıtım çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini anlatan Korkmaz, değişik vesilelerle toplu organizasyonlarda  2011 Universide tanıtım çalışmalarına ağırlık vereceklerini belirtti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.