Medya Haber Girişi : 25 Temmuz 2016 15:42

15 Temmuz hain FETÖ darbesi ve Erzurumajans

15 Temmuz hain FETÖ darbesi ve Erzurumajans
Özgür ve tarafsız biçimde 7 yıldır yayında olan Erzurumajans, her zaman devletinin, milletinin ve demokrasinin yanında yer almanın gururunu yaşıyor.
Özgür ve tarafsız biçimde 7 yıldır yayında olan Erzurumajans, her zaman devletinin, milletinin ve demokrasinin yanında yer almıştır almaya da devam edecektir.

Erzurumajans, bu tavrını son yaşadığımız hain darbe girişimine karşı da açıkça ortaya koymuştur.

Demokrasiye sahip çıkarak FETÖ'cü darbeye karşı Milli İrade'nin yanında yer alan Erzurumajans, demokrasi adına verilen bu önemli sınavdan alnının akıyla çıkmış olmanın gururuyla; bundan böylede 100 binlerce takipçisine doğru ve tarafsız heber/yorum vermenin sorumluluğu içerisinde olacaktır.

Erzurumajans, Türkiye Cumhuriyeti'nin yakın tarihine 'kara bir leke' olarak geçecek olan bu FETÖ'cü hain darbeyi destekleyen, sempati duyan, öven hiç bir haber, yorum ve içeriğe yer vermeyerek Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'nin bu haklı ve karalı mücadelesine yönelik olumsuz yayınlara karşıda tavrını ortaya koymuştur.

Erzurumajans, bu bağlamda yayınlarını sürdürdüğü dijital ortamda takipçilerini yine FETÖ/PDY veya uzantılarının sürdürdüğü kara propagandalara, hayal ürünü haber ve yorumlara karşı da uyaracaktır.

Erzurumajans, büyük bir kararlılık ve inançla, 15 Temmuz gecesinden itibaren yaşanan FETÖ'çü darbe girişiminin ve her türlü darbenin, halkımızın milli iradesi ve demokrasimiz adına endişe verici olduğunu ifade ederek, şiddetle kınadığını bir kez daha vurgulamaktadır.

Erzurumajans, olarak bu vesile ile Milletimize bir kez daha geçmiş olsun derken, bu hain girişim sırasında hayatlarını kaybeden demokrasi ve terör şehitlerimize Allah'tan rahmet, milletimize de başsağlığı diliyoruz.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.