Spor Haber Girişi : 14 Nisan 2018 13:18

125 Günlük hasret dinecek

125 Günlük hasret dinecek
Tam 125 gündür deplasman maçlarında üç puanı bir arada göremeyen BB Erzurumspor, Manisa deplasmanında deplasman fobisini yok etmek istiyor.
Erzurumajans-Spor Toto 1. Ligin 31. Haftasında deplasmanda Manisaspor’a konuk olacak  Büyükşehir Belediye Erzurumspor, deplasman fobisini de yenmek için sahaya çıkacak.

Ligde  bugüne kadar oynadığı maçlarda  önemli puan kayıpları yaşayan Dadaşlar,  özellikle 8 maçta öne geçmesine rağmen bir türlü skor avantajını doksan dakikanın sonunda skorboarda taşıyamadı. Mavi-beyazlar bu zamana kadar öne geçtiği 8 maçta tam 19 puan kaybına uğradı.

Sadece Elazığ’ı yendi

BB Erzurumspor, 2017-2018 sezonunda bugün kadar oynadığı 15 deplasman maçında sadece bir kez galibiyet sevinci yaşadı. Dadaşlar, 17 Aralık 2017 tarihinde Elazığspor’u deplasmanda Erhan Çelenk’in attığı golle 1-0 mağlup ederek, üç puanı hanesine yazdırdı.

Mavi-beyazlılar, bunun dışında deplasmanlarda bir türlü üç puanı bir arada göremedi. Dadaşların, deplasman galibiyeti hasreti 125 güne ulaştı. BB Erzurumspor, yarın hem Manisa karşısında 125 günlük deplasman galibiyeti hasretine son vermek, hem de deplasman fobisini yenmek için sahaya çıkacak.

Nurullah PALA/Pusula
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.