Spor Haber Girişi : 03 Ağustos 2018 15:15

1-1’lerini üzmediler

1-1’lerini üzmediler
B.B. Erzurumspor, son hazırlık maçında Gümüşhane ile karşılaştı. Komşu kentin takımı Murat Kayalı ile göne geçti. Dadaş, Christ Gilles Sunu’nun penaltısı ile eşitliği sağladı. Taylan’ın bazukası ise direkte patladı. Mücadele 1-1 bitti.
Erzurumajans-Fotoğraflar-Cem BAKIRCI-Spor Toto  Süper Lig Temsilcisi BB Erzurumspor, Atiker Konyaspor ile oynayacağı lig maçı öncesinde son hazırlık provasını Gümüşhane karşısında yaptı.

Mavi-beyazlılar, Halil İbrahim Yıldırım’ın düdük çaldığı maçta, K7 Nolu Sahada TFF 2. Lig takımlarından Gümüşhane ile karşı karşıya geldi. Zaman zaman yağmur altında oynanan mücadele 1-1 bitti.



Gümüş kaçtı Dadaş yakaladı

3 bin dolayında futbol severin izlediği maçta ilk golü bulan takım konuk Gümüşhane oldu. Teknik Patron Ziya Doğan’ın öğrencileri dakikalar 22’yi gösterirken, Murat Kayalı’nın golüyle 1-0 öne geçti.



Karşılaşmanın 45.dakikasında BB Erzurumspor penaltı kazandı. Atışı kullanan Christ Gilles Sunu, skoru 1-1 yaptı. Bu golün ardından iki takım devreye 1-1 eşitlikle girdi. Taylan Antalyalı’nın bir şutu ise ilk yarıda direkten döndü.

Dadaş ilk yarı çok etkili oynadı



Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, ilk yarıda Hakan Canbazoğlu, Tolga Ünlü, Leo, Lokman Gör, Stephahe Acka, Taylan Antalyalı, Jasmin Scuk, Erhan Çelenk, Chris Gilles Sunu,  İbrahim Akdağ ve Thy onbirini sahaya sürdü.



Dadaşta ikinci yarıda ise İbrahim Sehiç, Trtovac, Sefa, Osman Şahin, Emrah Başsan, Hakan Arslan, Khubolov, Gökhan Karadeniz gibi oyuncular şans buldu.



Maçın ilk yarısında B.B. Erzurumspor etkili futbolu ile taraftarlardan alkış aldı.

Nurullah PALA/Pusula
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dadaş osman 01 Ocak 1970 02:00

    Dadaş Osman derki geçen senenin Karabük’ü olmamak için nakuolma yı forvet al orta saha ya 10 numara al iyi bir sol ve sağ bek ve iyi stoper al acil 5 oyuncu lazım yoksa ilk yarıda düşeriz