Eğitim Haber Girişi : 10 Aralık 2016 17:36

ERTAB'dan İngilizce ve kişisel gelişim eğitimi

 ERTAB'dan İngilizce ve kişisel gelişim eğitimi
Erzurum Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanlığı (ERTAB) turizm sektöründe görev alan personele İngilizce ve kişisel gelişim eğitimi verdi.
Erzurumajans-Erzurum Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanlığı (ERTAB) turizm sektöründe görev alan personele İngilizce ve kişisel gelişim eğitimi verdi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in Erzurum Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanlığı'na getirilmesi sonrası ERTAB, turizm sektöründe öncü olmaya devam ediyor. Sektörde etkin olan kurum, kuruluş ve turizm çalışanlarına ücretsiz eğitim hizmeti sunan ERTAB, 2017 EYOF (Avrupa Olimpik Gençlik Kış Festivali) öncesi çalışmalarını yoğunlaştırdı. 2017'nin şubat ayında gerçekleşecek olan ve dünyanın en büyük spor organizasyonları arasında gösterilen EYOF öncesinde, turizm alanında görev yapacak personele özel eğitimler verilmeye başlandı. Erzurum Turizm Altyapı Hizmet Birliği Başkanlığı tarafından Palandöken ve Konaklı Kayak Merkezleri'nde görev yapan yaklaşık 50 personele, gelen müşterilere daha kaliteli hizmet vermek için mesleki İngilizce ve kişisel gelişim eğitimi verildi. Çoğunluğu yabancı ülkelerden gelen uzman eğitimcilerle gerçekleştirilen yabancı dil ve kişisel gelişim kursları 20 gün sürecek. Personele verilen eğitimin yanında; sektörde birçok alanda da çalışmalar hız kazandı. Büyükşehir Belediyesi ESMEK Eğitim Merkezleri'nde de 60 kursiyere turizm rehberliği eğitimleri veriliyor. Bu arada ERTAB, Atatürk Üniversitesi Turizm Fakültesi ve eğitim fakülteleriyle de ortak eğitim çalışmalarına başlayacak.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.